Gyermeknapi rajzverseny

2014. május 10.

gyemeknapi_rajzverseny.png

 

A TRÓN Étterem és Kávéház Gyermeknap alkalmából rajzversenyt hírdet "Grill party Mátyás király udvarában" témakörben. A gyerkőcök rajzainak olyan témát kell tartalmaznia, ami valahogy kapcsolódik a meghatározott kiíráshoz (királyok, királynők, hercegnők, étel, ital, póni esetleg róka...). Pályázni 10 éves korig lehet.

 

Az elkészített remekműveket 2014 május 24-én 16.00 óráig kell eljuttatni a TRÓN e-mail címére (info@tronetterem.hu), vagy a TRÓN Étteremben elhelyezett gyűjtőládába. E-mailben, vagy a gyűjtőládába bedobott rajz hátoldalán szerepeljen a gyermek keresztneve és életkora, valamint a szülő teljes neve és elérhetősége (telefonszám, email cím).

 

A beérkezett rajzokat az étterem facebook oldalán (facebook.com/tronetterem) is közzétesszük a gyerkőc keresztnevével, és életkorával. A legtöbb szavazatot kapott rajz közönségdíjban részesül.

 

 

A személyes adatokat csak a verseny keretén belül kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki, és a TRÓN Étterem és Kávéház jövőbeni marketing aktivitásaihoz sem használjuk fel. A megmérettetésen csak a feltételeknek megfelelő pályázattal érvényes a részvétel. A pályázat beküldésével a pályázó gondviselője elfogadja a rajzverseny feltételeit.